Alemdar Çatalmeşe İlkokulu

Telefon : 0(216) 312 05 25
WEB https://catalmeseilkokulu.meb.k12.tr
Adres : ÇATALMEŞE MH. 232. SOK. NO5 ÇEKMEKÖY/İSTANBUL
VİZYON : Amacımız profesyonellik, çalışkanlık, sorumluluk, verimlilik, sürekli yenilenme ve analitik düşünme esaslarına dayalı bir kurum olarak; yurt içinde ve yurt dışında hizmet verecek olan gelecek kuşakların liderleri bugünün çocuklarını , çağın gereksinimleri doğrultusunda hayata hazırlayarak Türk milletini , çağdaş uygarlığın yapıcı, üretici, seçkin bir ortağı yapmaktır
MİSYON : "Milli Eğitim Temel Kanunu"nda belirtilen Milli Eğitim Genel Amaçları Çerçevesinde" ÖĞRENCİLERİMİZİ ; Milli ve manevi değerlerimizi benimseyen. İnsan haklarına ve evrensel hukuk kurallarına saygılı. Bilgiye ulaşmanın yollarını öğrenmiş. Bilim ve teknolojinin imkanlarından yararlanabilen. Topluma faydalı bir görev alma bilincine ulaşmış. Bireyler olarak bir üst yönetime hazırlayan ORTAM ve İMKANLARI Sağlayan. Okullar arasında tercih edilen, nitelikli,ideal sayıda öğrencinin yararlandığı bir kurum olmak.
BAŞARILAR : 0

Öğretim Şekli :İkili Öğretim
Saatler : 13.40 ile 18.30 saatleri arasında ilkokul olarak eğitim öğretime devam etmektedir.
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : 522N 14A 522 NO´lu otobüsler ile okulumuza gelebilirsiniz. Okula gelmek için pazaryeri duragında inip 3dk yurumeniz gerekmektedir.
Yerleşim Yeri : ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : ÇEKMEKÖY MERKEZE 4 KM MESAFEDE